Gyakran ismételt

Ha bármilyen kérdése van a termékekkel, a szállítással vagy a fizetéssel kapcsolatban, itt biztosan megtalálja rá a választ.

Termékkel kapcsolatos kérdések

Standard kézfertőtlenítő állomás: 150 cm magas, 18 kg.

Nagy kapacitású állomás: 180 cm magas, 120 kg.
Megkülönböztetünk kültéri, illetve beltéri kézfertőtlenítő állomásokat. Standard kézfertőtlenítő állomás csak és kizárólag beltéren használható.
Igen, de fontos, hogy csak az azonos állagú folyadékok keverhetőek. Ha korábban például géllel használta a készüléket, abba nem szabad folyadékot tölteni.
Adagológépek esetén megkülönböztetünk kézfertőtlenítő gélt, illetve kézfertőtlenítő folyadékot adagoló gépet. Az adagológép mind a két esetben utántölthető.
A kézfertőtlenítő folyadékok és gélek a magas alkoholtartalom miatt kiszáríthatják a kezet.
Kérjük írjon levelet az info@mbgemini.hu -ra vagy keressen fel minket telefonon a megadott elérhetőségek egyikén.

Szállítással és fizetéssel kapcsolatos kérdések

Webáruházunkban csak házhozszállításra van lehetősége. A kézfertőtlenítő állomások kiszállítását kollégáink végzik, a kézfertőtlenítő termékeket a GLS futárszolgálat szállítja házhoz.
A kézfertőtlenítő állomások kiszállítása Budapesten belül INGYENES. Az állomások kiszállítása a fővároson kívülre egyeztetés alapján történik.

Folyadékok és gélek esetén 100.000 Ft felett a szállítás INGYENES, alatta pedig 2.500 Ft.
A kézfertőtlenítő állomásokat kollégáink szállítják, a kiszállítás előtt pedig minden esetben egyeztetnek önnel a kézbesítés időpontjáról.

A kézfertőtlenítő folyadékokat és géleket a GLS futárszolgálat szállítja. Amennyiben a kézbesítés sikertelen a futárszolgálat emailben értesíti önt. Az email tartalmazni fog egy linket amin keresztül megadhat egy új szállítási időpontot vagy egy másik címet. Ha úgy dönt, hogy nem kér semmilyen változtatást a futár két munkanapon belül ismét megkísérli a kézbesítést az eredeti címre.
Jelenleg sajnos nem tudunk külföldi kiszállítást vállalni, de dolgozunk rajta, hogy hamarosan ez az opció is elérhető legyen az ön számára.
A webáruházban megrendelt termékek vételárát jelenleg csak és kizárólag banki átutalással tudja rendezni.

Bankszámlaszám: 10918001-00000111-75520004
Kedvezményezett neve: MB Gemini Kft.

Kérjük az utalás közleményében tüntesse fel a rendelési számot amit a visszaigazoló emailben kapott. A kiszállítás az összeg beérkezését követően történik.

Kollégáinkkal dolgozunk rajta, hogy a banki átutalás mellett az online bankkártyás fizetés is hamarosan elérhetővé váljon.
Ez termékenként eltérő lehet.

A folyadékok és gélek kiszállítási ideje 2-4 munkanap. A standard kézferőtlenítő állomások kiszállítás ideje 5 munkanap. A nagy kapacitású állomások kiszállítása egyeztetés alapján történik.