Standard kézfertőtlenítő állomás

100.000 Ft

Feltüntetett eladási árak és bérleti díjak nettó árak. Ha egyedi grafikát választ, a kollégáink a rendelés után felveszik önnel a kapcsolatot.

Törlés
    • 9950 Ft (+ ÁFA)
    • 19900 Ft (+ ÁFA)
    • 39800 Ft (+ ÁFA)
    Reset options

Termékleírás

Standard kézfertőtlenítő állomás

Tulajdonságok:

Érintésmentes használat
Beltéri használatra
Esztétikus megjelenés
Elemes változatban vagy igény szerint hálózati csatlakozóval

Igény szerint céges arculatba illeszthető dekor fóliával ellátva.  Ha ilyen egyedi grafikával ellátott kézfertőtlenítő állomást szeretne, vegye fel velünk a kapcsolatot vagy a megrendelés leadásakor jelezze az igényt.

Méretek:

Talpméret: 40*30 cm
Magasság: 150 cm
Súly: 18 kg
Adagolótartály kapacitása: 1 L

Szállítás és fizetés

Webáruházunkban csak házhozszállításra van lehetősége. A kézfertőtlenítő állomások kiszállítását kollégáink végzik, a kézfertőtlenítő termékeket a GLS futárszolgálat szállítja házhoz.
A kézfertőtlenítő állomások kiszállítása Budapesten belül INGYENES. Az állomások kiszállítása a fővároson kívülre egyeztetés alapján történik.

Folyadékok és gélek esetén 100.000 Ft felett a szállítás INGYENES, alatta pedig 2.500 Ft.
A kézfertőtlenítő állomásokat kollégáink szállítják, a kiszállítás előtt pedig minden esetben egyeztetnek önnel a kézbesítés időpontjáról.

A kézfertőtlenítő folyadékokat és géleket a GLS futárszolgálat szállítja. Amennyiben a kézbesítés sikertelen a futárszolgálat emailben értesíti önt. Az email tartalmazni fog egy linket amin keresztül megadhat egy új szállítási időpontot vagy egy másik címet. Ha úgy dönt, hogy nem kér semmilyen változtatást a futár két munkanapon belül ismét megkísérli a kézbesítést az eredeti címre.
Jelenleg sajnos nem tudunk külföldi kiszállítást vállalni, de dolgozunk rajta, hogy hamarosan ez az opció is elérhető legyen az ön számára.
A webáruházban megrendelt termékek vételárát jelenleg csak és kizárólag banki átutalással tudja rendezni.

Bankszámlaszám: 10918001-00000111-75520004
Kedvezményezett neve: MB Gemini Kft.

Kérjük az utalás közleményében tüntesse fel a rendelési számot amit a visszaigazoló emailben kapott. A kiszállítás az összeg beérkezését követően történik.

Kollégáinkkal dolgozunk rajta, hogy a banki átutalás mellett az online bankkártyás fizetés is hamarosan elérhetővé váljon.
Ez termékenként eltérő lehet.

A folyadékok és gélek kiszállítási ideje 2-4 munkanap. A standard kézferőtlenítő állomások kiszállítás ideje 5 munkanap. A nagy kapacitású állomások kiszállítása egyeztetés alapján történik.

Kapcsolódó termékek