KLINIKO tempo kéz és felületfertőtlenítő szer 5L

9.450 Ft (bruttó 12.002 Ft)

A termékből a minimális rendelési mennyiség 2 db.

Alkalmazási terület: kézfertőtlenítés, felületfertőtlenítés
Felhasználói kör: lakossági, egészségügyi
Hatásspektrum: baktericid, fungicid, szelektív virucid
Behatási idő: gyors behatás (30 másodperctől)

Biztonsági adatlap

Termékleírás

KLINIKO tempo kéz és felületfertőtlenítő szer 5L

Alkalmazási terület: kézfertőtlenítés, felületfertőtlenítés

Felhasználói kör: lakossági, egészségügyi (A HACCP-ben előírt fertőtlenítésen kívül szelektív vírusölő hatása van, így alkalmas az egészségügyi / kórházi használatra.)

Hatásspektrum: baktericid, fungicid, szelektív virucid

Behatási idő: gyors behatás (30 másodperctől)

Hatóanyag: 70% feletti alkoholtartalom

Felhasználás: Közvetlenül a felületre permetezhető / kézre adagolható, majd tetszés szerint szárazra törölhető vagy elpárolgása megvárható. Használata után nem kell vízzel leöblíteni a felületet / kezeket.

Egyéb információk: A termék a WHO előírásainak megfelel. A termék hatékonysága valós tesztekkel bizonyított. Mentes az allergénektől és a felesleges esztétikai hatásfokozóktól.

Szállítás és fizetés

Webáruházunkban csak házhozszállításra van lehetősége. A kézfertőtlenítő állomások kiszállítását kollégáink végzik, a kézfertőtlenítő termékeket a GLS futárszolgálat szállítja házhoz.
A kézfertőtlenítő állomások kiszállítása Budapesten belül INGYENES. Az állomások kiszállítása a fővároson kívülre egyeztetés alapján történik.

Folyadékok és gélek esetén 100.000 Ft felett a szállítás INGYENES, alatta pedig 2.500 Ft.
A kézfertőtlenítő állomásokat kollégáink szállítják, a kiszállítás előtt pedig minden esetben egyeztetnek önnel a kézbesítés időpontjáról.

A kézfertőtlenítő folyadékokat és géleket a GLS futárszolgálat szállítja. Amennyiben a kézbesítés sikertelen a futárszolgálat emailben értesíti önt. Az email tartalmazni fog egy linket amin keresztül megadhat egy új szállítási időpontot vagy egy másik címet. Ha úgy dönt, hogy nem kér semmilyen változtatást a futár két munkanapon belül ismét megkísérli a kézbesítést az eredeti címre.
Jelenleg sajnos nem tudunk külföldi kiszállítást vállalni, de dolgozunk rajta, hogy hamarosan ez az opció is elérhető legyen az ön számára.
A webáruházban megrendelt termékek vételárát jelenleg csak és kizárólag banki átutalással tudja rendezni.

Bankszámlaszám: 10918001-00000111-75520004
Kedvezményezett neve: MB Gemini Kft.

Kérjük az utalás közleményében tüntesse fel a rendelési számot amit a visszaigazoló emailben kapott. A kiszállítás az összeg beérkezését követően történik.

Kollégáinkkal dolgozunk rajta, hogy a banki átutalás mellett az online bankkártyás fizetés is hamarosan elérhetővé váljon.
Ez termékenként eltérő lehet.

A folyadékok és gélek kiszállítási ideje 2-4 munkanap. A standard kézferőtlenítő állomások kiszállítás ideje 5 munkanap. A nagy kapacitású állomások kiszállítása egyeztetés alapján történik.

Kapcsolódó termékek