Asztali kézfertőtlenítő állomás

42.900 Ft

Feltüntetett eladási árak nettó árak. Ha egyedi grafikát választ, a kollégáink a rendelés után felveszik önnel a kapcsolatot.

Törlés
    • 9950 Ft (+ ÁFA)
    • 19900 Ft (+ ÁFA)
    • 39800 Ft (+ ÁFA)
    Reset options
    Reset options

Termékleírás

Asztali kézfertőtlenítő állomás

Tulajdonságok:

Érintésmentes használat
Beltéri / asztali használatra
Esztétikus megjelenés
Elemes változatban vagy igény szerint hálózati csatlakozóval

Igény szerint céges arculatba illeszthető dekor fóliával ellátva.  Ha ilyen egyedi grafikával ellátott kézfertőtlenítő állomást szeretne, vegye fel velünk a kapcsolatot vagy a megrendelés leadásakor jelezze az igényt.

Méretek:

Talpméret: 23*17 cm
Magasság: 48 cm
Súly: 4 kg
Adagolótartály kapacitása: 1 L

Szállítás és fizetés

Webáruházunkban csak házhozszállításra van lehetősége. A kézfertőtlenítő állomások kiszállítását kollégáink végzik, a kézfertőtlenítő termékeket a GLS futárszolgálat szállítja házhoz.
A kézfertőtlenítő állomások kiszállítása Budapesten belül INGYENES. Az állomások kiszállítása a fővároson kívülre egyeztetés alapján történik.

Folyadékok és gélek esetén 100.000 Ft felett a szállítás INGYENES, alatta pedig 2.500 Ft.
A kézfertőtlenítő állomásokat kollégáink szállítják, a kiszállítás előtt pedig minden esetben egyeztetnek önnel a kézbesítés időpontjáról.

A kézfertőtlenítő folyadékokat és géleket a GLS futárszolgálat szállítja. Amennyiben a kézbesítés sikertelen a futárszolgálat emailben értesíti önt. Az email tartalmazni fog egy linket amin keresztül megadhat egy új szállítási időpontot vagy egy másik címet. Ha úgy dönt, hogy nem kér semmilyen változtatást a futár két munkanapon belül ismét megkísérli a kézbesítést az eredeti címre.
Jelenleg sajnos nem tudunk külföldi kiszállítást vállalni, de dolgozunk rajta, hogy hamarosan ez az opció is elérhető legyen az ön számára.
A webáruházban megrendelt termékek vételárát jelenleg csak és kizárólag banki átutalással tudja rendezni.

Bankszámlaszám: 10918001-00000111-75520004
Kedvezményezett neve: MB Gemini Kft.

Kérjük az utalás közleményében tüntesse fel a rendelési számot amit a visszaigazoló emailben kapott. A kiszállítás az összeg beérkezését követően történik.

Kollégáinkkal dolgozunk rajta, hogy a banki átutalás mellett az online bankkártyás fizetés is hamarosan elérhetővé váljon.
Ez termékenként eltérő lehet.

A folyadékok és gélek kiszállítási ideje 2-4 munkanap. A standard kézferőtlenítő állomások kiszállítás ideje 5 munkanap. A nagy kapacitású állomások kiszállítása egyeztetés alapján történik.

Kapcsolódó termékek